Inauguració del curs per a curadors/res no professionals de persones dependents

El dia 6 de novembre es va inaugurar la cinquena edició del curs destinat a curadors/curadores no professionals de persones dependents, organitzat per la Regidoria de Serveis Socials i Innovació Social de l’Ajuntament d’Alzira.

L’Alcalde d’Alzira, Diego Gómez, i la regidora de Serveis Socials i Innovació Social, Marina Mir Mocholí, van ser els encarregats de donar la benvinguda als i les participants a esta acció formativa que tindrà lloc fins al proper 17 de novembre.

En este curs, de 25 hores, s’abordaran coneixements i estratègies per a l’atenció i l’autoajuda, que contribuïsquen que una persona en situació de dependència siga una oportunitat per a establir una relació d’ajuda satisfactòria i gratificant.

A més, es pretén l’adquisició de coneixements i destreses bàsiques per a poder desenvolupar tasques adequadament, alhora que comparteixen amb altres curadors i curadores experiències i puguen resoldre totes les dubtes o inquietuds que el seu paper li ocasiona.

Així, es continua amb el encàrrec efectuat per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusive, amb el disseny, programació i seguiment de la formació per part de l’Ajuntament d’Alzira, mitjançant la Unitat d’Atenció a la Dependència.