El I Concurs de Fotografia Digital d’Alzira ja té guanyadors

 

La Casa de la Cultura va acollir, ahir a la vesprada, l’entrega de premis deI Concurs de Fotografia Digital d’Alzira, baix el lema “Dia Internacional de la Terra”. 

En la categoria d’ESO, Formació Professional Bàsica i Programes Formatius de Qualificació Bàsica, el primer premi ha sigut per a Vita Zaluzhets, del col·legi Acadèmia Xúquer, per la fotografia Fulles. El segon premi, per a Salvador Sifre de l’IES Rei en Jaume, per la fotografia Alzira, la nostra Mare Terra. El jurat també ha volgut destacar la fotografia Terra a la vista, d’Ainhoa Arano, del col·legi Acadèmia Xúquer.

En la categoria de Batxillerat i Graus Mitjà i Superior de Formació Professional, la fotografia que s’ha emportat el primer premi ha sigut la titulada Cadència Natural, d’Irene Monteagudo, de l’IES Rei en Jaume. El segon premi ha sigut per a la titulada Terra amb pau, d’Irene García, de l’IES Rei en Jaume. El jurat ha volgut fer una menció de la fotografia Gato López, d’Agustí Sala, del mateix centre.

Totes les fotografies participants del concurs estan exposades en la Sala III de la Casa de la Cultura, i els visitants poden triar la seua preferida. Així mateix, s’han exposat diverses fotografies d’autors i autores d’Alzira que, encara que no han participat del concurs per no complir els requisits de les bases, han volgut mostrar la seua visió sobre el  Dia Internacional de la Mare Terra.

 IMG-20150505-WA0011