AJUDES A LA COMPRA DE PRIMER HABITATGE PER A JOVES 2021

 

                 

Ajudes a la compra del Primer Habitatge per a Joves

           
   Cartel-ayudas  
   Des de fa ja temps, l’Ajuntament d’Alzira oferix als joves de la nostra ciutat, una línia d’ajudes destinades a subvencionar part de l’preu inicial de compra del seu primer habitatge.
La concessió d’aquests ajuts, que té caràcter de subvenció, està limitada anualment per l’import de l’pressupost aprovat per l’Ajuntament d’Alzira. 

DESTINATARIS

Les ajudes s’adrecen als joves de fins a 35 anys d’edat, inclusivament, per a l’adquisició del seu primer habitatge, amb la finalitat de destinar al seu domicili habitual i permanent.

 

TERMINI DE SOL·LICITUD DE LES AJUDES 

Els ajuts seran anuals i podran sol·licitar-se com a màxim, fins a un any després de la inscripció registral de l’habitatge adquirit i quedaran supeditades al fet que hi hagi consignació pressupostària.

El termini de presentació de sol·licituds s’iniciarà a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província, i finalitzarà el 16 d’Octubre de l’any en curs.

• Publicació anunci BOP 43, 4 de març de 2021.
• Inici de l’termini de presentació de sol·licituds el 5 de març de 2021.
• Fi de l’termini de presentació de sol·licituds 15 de setembre de 2021.

Les sol·licituds es tramitaran preferentment per via telemàtica, si bé aquells beneficiaris que no disposin de mitjans tècnics podran acudir durant el termini de presentació de sol·licituds a les dependències de La Clau (C / Rambla, 23) prèvia petició de cita, bé a través de la web municipal, o trucant a al telèfon 96070.

 
 

DOCUMENTACIÓ RELATIVA A LA AJUDA:

* Acord Junta de Gobern Local

* Anunci BOP Extracte Convocatoria