El Serval repartix 8500 calendaris escolars per a l’alumnat i 1000 calendaris d’aula

  • “El Valencià dia a dia”, és el tema que ens acosta el calendari, que enguany actualitza el format i es presenta com a regle
  • Les aules dels centres educatius mostraran les obres dels guanyadors del concurs de dibuix “Alzira escenari de cultura”

Com és ja habitual, el Servei de Promoció i Ús del Valencià, Serval enceta el curs amb el repartiment als centres educatius de la ciutat del calendari escolar corresponent al curs 2022-2023 i el calendari d’aula amb il·lustracions dels guanyadors del XIV Concurs de Dibuix Escolar Alzira escenari de cultura que organitza Onda Cero.

El curs escolar començava ahir amb el tradicional repartiment, per part de la regidoria de Cultura amb la col·laboració de la regidoria d’Educació, del calendari escolar corresponent al curs 2022-2023. El tema del calendari és «Valencià, dia a dia» i enguany presenta un format diferent: és un regle de 30 cm a doble cara, que inclou els deu mesos lectius i alguns modismes relacionats amb el temps com: «Hi ha més dies que llonganisses», «Fa un fred que pela», «Si plou, la deixarem caure», etc. S’han repartit 8.500 regles a tots els centres educatius d’Alzira, com també a l’EOI i l’Escola d’Adults. A més a més, en podreu trobar a les dependències municipals: Ajuntament, Biblioteca Municipal, Casa de la Cultura, etc.

«Seguim fent difusió d’estes frases tan nostres i modismes que ens acosten d’una manera molt simpàtica a la nostra llengua» explica el regidor de Cultura, Alfred Aranda. A més, afig que «amb esta campanya volem acompanyar els estudiants al llarg del curs i oferir-los una eina per a planificar el curs».

El calendari es pot descarregar en format PDF a la web municipal al següent enllaç

https://www.alzira.es/serveis-municipals/serval/promocio/campanyes/calendari-escolar/

Per una altra part, també s’han repartit 1000 calendaris per a les aules amb il·lustracions, que mostren diferents llocs i paisatges de la nostra ciutat, dels guanyadors del XIV Concurs de Dibuix Escolar Alzira escenari de cultura, organitzat per Onda Cero i que compta amb la col·laboració de diverses empreses.