La Secretària Autonòmica de Cultura assistix a Alzira a la reunió per a planificar la Capitalitat Cultural que la ciutat assumix el 2022

• Se signarà un conveni que preveu la consignació d’una partida de 100.000 euros per a programació cultural

La Secretària Autonòmica de Cultura, Raquel Tamarit, ha participat hui a migdia en la reunió de planificació de la capitalitat cultural d’Alzira durant l’any 2022. L’encontre s’ha celebrat a l’Ajuntament d’Alzira i amb ella han estat l’alcalde, Diego Gómez, el regidor de Cultura, Alfred Aranda, el tècnic de cultura Jordi Verdú i personal de la Conselleria de Cultura.

En esta primera trobada, s’ha establit l’inici de l’any i la futura signatura d’un conveni de col·laboració entre les dues administracions per a la consignació d’una partida pressupostària dotada amb 100.000 euros per a potenciar la programació cultural de l’Ajuntament d’Alzira durant el pròxim any.

La celebració de la Capitalitat Cultural Valenciana començarà amb la gala d’obertura, que serà el pròxim 16 de desembre en València. Quant a la programació, s’establirà un format mixt, que inclou, d’una banda, actes planificats per l’ajuntament i, d’altra, esdeveniments programats per la Generalitat que se celebraran en Alzira.