L’Ajuntament d’Alzira entrega 18 ajudes municipals Emprén i Formaplus, amb una inversió de més de 27.000 euros

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, i el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, José Luis Palacios, han entregat este migdia les últimes ajudes Emprén i Formaplus de 2014. En l’acte de hui, s’han entregat un total de dihuit ajudes per un import de més de 27.000 euros. L’objectiu és promoure el desenrotllament econòmic i el foment de l’ocupació a Alzira.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha destacat durant la seua intervenció en l’acte: “Vos done les gràcies per haver pensat en Alzira per a muntar el vostre negoci i per ser persones valentes i emprenedores. Alzira és una ciutat d’oportunitats, i estic segura que este tipus d’ajudes col·laboren en certa manera al fet que ho siga, tant per a poder crear ocupació com per a fomentar-la. Enguany hem entregat de forma global 120 ajudes, cosa que suposa un import de prop de 200.000 euros. Agraïsc també a les empreses que contracten persones formades en els cursos del nostre Ajuntament, ja que és fonamental perquè posen en pràctica els coneixements adquirits. La meua més sincera enhorabona a tots”.


             Les ajudes municipals Emprén pretenen incentivar la conversió de persones desocupades en treballadors autònoms o familiars col·laboradors, dinamitzant la PIME i el comerç tradicional. En l’acte de hui, s’han entregat setze ajudes per valor total de 23.600 euros.

Pel que fa a les ajudes municipals Formaplus, pretenen fomentar la contractació de persones desocupades que hagen participat en els cursos o programes formatius promoguts per l’Ajuntament. Hui s’han entregat dos ajudes per import total de 3.475 euros.

 Els beneficiaris han rebut l’ajuda per mitjà de la Targeta d’Alzira.

 

20141229 135401