L’alcaldessa entrega a Càritas i Creu Roja 10.000 euros

Este mateix matí, l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha entregat a la presidenta de Càritas Alzira, Teresa Safont, i al president de Creu Roja Alzira, Miguel Ángel Gurrea, un xec amb 5.000 euros per a cada una de les entitats.

Bastidas ha destacat: “Com cada any per estes dates, sempre volem contribuir a ajudar estes dos entitats que tan bona labor realitzen en la localitat, no tan sols pel Nadal sinó durant els 365 dies de l’any. Sempre intentem col·laborar en la mesura de les nostres possibilitats; ho vam fer fa uns mesos entregant els diners recaptats amb el lloguer de les cadires del Divendres Sant, prop de 7.000 euros, i hui ho fem amb una ajuda de 10.000 euros que de segur beneficien un gran nombre de famílies alzirenyes”.

A més, recordem que per al dia de Nadal hi ha programat un concert solidari en la plaça Major, a les 20 hores, de l’Agrupació Ibn Jafadja de la Societat Musical d’Alzira, dirigida per Alberto Sánchez. En este es pot col·laborar aportant un quilo de menjar o un joguet, que anirà destinat a Càritas i Creu Roja.

 
20141223 121041