La Policia Local d’Alzira deté tres presumptes lladres durant el cap de setmana gràcies a la col·laboració ciutadana

Durant este cap de setmana i, en dos actuacions diferents, agents de la Policia Local d’Alzira han detingut tres individus per presumpte robatori amb força a altes hores de la matinada.

El dissabte, 20 de desembre, sobre les 5 de la matinada, es va rebre en la central una telefonada d’un veí en què alertava de la presència de diversos individus en un establiment del carrer Doctor Fleming. Gràcies a la ràpida actuació dels agents de la Policia Local en servici de vigilància va poder detindre’s a dos barons, de nacionalitat romanesa i residents segons pareix a Algemesí, que havien forçat l’entrada del susdit establiment. Estos portaven diverses ferramentes per a aconseguir els seus fins.

D’altra banda, el diumenge 21, sobre les 4 del matí, agents de la Policia Local van ser requerits per un veí que els va avisar d’un presumpte robatori en l’interior d’un vehicle en l’avinguda Sants Patrons. Els agents van localitzar el presumpte autor, de nacionalitat espanyola i resident segons pareix a Alzira, pels voltants, i van haver de seguir-lo fins a interceptar-lo, i van comprovar posteriorment que el cotxe objecte de robatori tenia fracturada la finestreta per mitjà de la utilització d’una trapa d’albelló.

El regidor de Policia Local, Eliseo Candela, ha destacat: “Vull felicitar tants els agents que van fer possible que cap dels presumptes lladres perpetrara el robatori com els ciutadans que amb les seues telefonades ho van fer possible. La col·laboració ciutadana és fonamental en molts casos; la mostra són els dos fets succeïts este cap de setmana, així com l’efectiva actuació de la nostra Policia Local”.