Els jardins de la plaça Concha Piquer els milloraran membres d’AFARADEM

L’Ajuntament d’Alzira, de manera complementària a les millores que s’estan realitzant en les zones verdes i jardins de places i parcs de la localitat, té previst actuar en la plaça de Concha Piquer, després d’ultimar els treballs referents a la renovació i millora del sistema de reg, tasques prèvies a la revegetació d’esta zona.

En este cas, es tracta d’una actuació singular que té un marcat caràcter social, ja que els membres de l’Associació de Familiars de la Ribera Alta per als Drets del Malalt Mental, AFARADEM, seran els encarregats de participar en l’habilitació dels parterres d’esta plaça, amb la plantació de diferents plantes i arbustos. Les plantes seran facilitades per la Regidoria de Serveis Públics, i tot això es realitzarà baix la supervisió de els tècnics municipals. Cal destacar que esta iniciativa va sorgir a proposta de la Regidoria d’Acció Social.

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha destacat: “Considerem que esta iniciativa és important, ja que farà visible el treball que realitzen, dia a dia, els membres d’esta associació. Un treball que tota Alzira podrà contemplar i que, a més, servirà perquè este col·lectiu se senta útil gràcies a este projecte, i que puguen participar en moltes més activitats que des de l’Ajuntament posem en marxa”.