Balanç positiu dels primers dies de servei dels sis agents nous de Policia Local

Després dels primers dies de treball dels sis agents nous de la Policia Local d’Alzira, l’Ajuntament hi fa un balanç positiu per la prestació del servici a peu realitzat.

Des del dilluns s’han emés tres actes per tinença de substàncies estupefaents, tres actes per consum d’alcohol en parcs, una acta per tinença d’objecte perillós, una acta per infracció a l’Ordenança d’Animals de Companyia i una acta per infracció contra l’Ordenança de Protecció de l’Espai Urbà. També s’han realitzat diferents identificacions.

Amb estos nous agents de servici a peu, amb els quals s’ha reforçat la plantilla, s’ha ampliat el nombre de col·legis a cobrir durant l’eixida d’alumnes, s’han intensificat els contactes amb la ciutadania i els comerços, i també el compliment de les ordenances i la prevenció dels actes vandàlics o insalubres.

El regidor de Policia Local, Eliseo Candela, ha destacat: “Estem molt satisfets amb el treball realitzat per estos nous agents que s’encarreguen del servici a peu. Porten només quatre dies de treball però els resultats són molt satisfactoris en general. La ciutadania i els comerciants estan molt contents amb la seua presència pels carrers i, amb això, millorem el servici de proximitat que sempre ha sigut una de les prioritats d’este equip de govern”.

Recordem que estos nous agents es van incorporar el dilluns al cos de la Policia Local d’Alzira, en comissió de servei. La seua comesa és el servici a peu en diferents zones de la ciutat, com ara la plaça Major, el parc Pere Crespí, el parc de l’Alquenència, la plaça de la Marina Espanyola i el parc de les Basses, entre altres.

Amb la seua incorporació, es pretén millorar el servici de barri, i també l’atenció ciutadana i de comerços, de vigilància de places, parcs i zones públiques.