Alzira millorarà l’accés al nucli urbà des de la CV-43

L’Ajuntament d’Alzira ha aprovat el projecte de l’obra “Millores d’accés al nucli urbà des de la CV- 43”. L’objectiu d’este és descongestionar la rotonda que connecta la CV-43 amb la CV-505; per a això, està prevista la construcció d’un ramal de gir a dretes, així com la modificació dels itineraris de vianants, limitant l’accés d’estos a la rotonda. El pressupost d’esta actuació és de 83.000 euros.

El regidor d’Urbanisme, Enrique Montalvá, ha manifestat: “Amb este projecte millorarem considerablement este accés a Alzira i descongestionarem el trànsit de la rotonda de les Fulles, una necessitat important donada la quantitat de vehicles que transiten diàriament per esta via. És una de les solucions plantejades al problema que existix en este accés a la ciutat, per ser una zona comercial, d’accés a l’Hospital Universitari de la Ribera i de diferents polígons industrials”.

La rotonda que connecta la CV-43 amb la CV-505, coneguda com a rotonda de les Fulles, suporta cada dia un número molt elevat de vehicles que circulen per ella, i arriba a col·lapsar-se en hores punta. Una de les solucions que es planteja per a poder descongestionar esta rotonda és generar un ramal de gir a dretes des de la CV-43, per a donar-li accés al nucli urbà a través de l’avinguda Adrián Campos Suñer.

L’actuació projectada comprén l’àrea delimitada per l’encreuament de la CV-43 amb l’avinguda Adrián Campos Suñer i el recinte de la Ciutat Esportiva Jorge Martínez Aspar. La superfície total afectada comprén aproximadament 1.200 metres quadrats.