La pròxima setmana tindrà lloc el primer taller del programa “Majors movilitzats” en IDEA

  • Va dirigit a majors de 45 anys
  • Les places són limitades
  • Es realitzarà el divendres 28 de novembre

L’Ajuntament d’Alzira, juntament amb la Fundació Vodafone Espanya, ha organitzat un taller gratuït sobre ús pràctic de mòbils i tablets dins del programa “Majors mobilitzats”. Este taller va dirigit a majors de 45 anys.

El primer d’estos tallers, que és gratuït i totalment pràctic, es durà a terme el divendres, 28 de novembre, de 10 a 12 hores, en la sala multimèdia d’IDEA. 

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, José Luis Palacios, ha manifestat: “Des de l’Ajuntament d’Alzira sempre ens interessem per qualsevol programa que puga ser beneficiós per a la nostra ciutadania. En este cas, es tracta d’un programa dirigit als majors de 45 anys que no tinguen moltes nocions sobre l’ús de mòbils i tablets, el considerem interessant i una oportunitat per a practicar i aprendre”.

Els interessats a participar d’este taller han d’inscriure’s en l’Agència de Desenrotllament Local, IDEA, en la ronda d’Algemesí, 4, per telèfon al 96 245 51 01 o per mitjà de la adreça electrònica adl@idea-alzira.com. Les places són limitades, ja que estan supeditades a l’aforament de la sala multimèdia d’IDEA, que és de 30 persones.

A més de la sessió del dia 28 de novembre, n’hi ha programades tres més, el dia 11 de desembre, el 27 de gener i el 3 de març.