Bastidas dóna la benvinguda als 20 beneficiaris del Pla d’Ocupació Conjunt amb les Administracions Públiquess

§        Treballaran durant 6 mesos en l’Ajuntament

§        La inversió és de 148.000 euros

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha donat la benvinguda este matí a les 20 persones que, gràcies al Pla d’Ocupació Conjunt amb les Administracions Públiques, treballaran en l’Ajuntament d’Alzira per un termini de 6 mesos, a jornada completa.

12 persones provinents del Pla Especial de les Famílies i 8 del Pla d’Ocupació Juvenil no qualificades s’han beneficiat d’este Pla, que es du a terme entre la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament d’Alzira, i que compta amb una inversió de 148.000 euros.

Bastidas ha destacat: “Vos done la benvinguda a l’Ajuntament i al que serà el vostre lloc de treball durant els pròxims sis mesos. Espere que l’experiència siga fructífera i vos servisca per a augmentar el vostre currículum professional de cara a un futur laboral”. Ha afegit: “Des d’este Equip de Govern no parem de treballar en el desplegament de diferents plans d’ocupació perquè els ciutadans d’Alzira se’n beneficien. Esta és la nostra manera de treballar i seguirem en esta línia”.

Els 20 treballadors han iniciat hui el seu periple laboral en l’Ajuntament i finalitzaran el seu treball el pròxim mes de març.