La convocatòria extraordinària de les proves de la PAU torna a l’escola d’Adults d’Alzira

Demà comencen les proves extraordinàries d’accés a la Universitat. Al llarg de tres dies 6, 7 i 8 de juliol, es farà la Convocatòria extraordinària de les Proves d’Accés a la Universitat.

En esta ocasió, s’ha optat per fer els exàmens en el Centre de formació de persones adultes Enric Valor, ja que és menys gent la que hi estarà, donat l’alt índex d’aprovats als centres alzirenys. Els joves dels instituts i centres de Batxillerat de la Pobla Llarga, Carcaixent, Alzira, Algemesí i Albalat podran fer les proves amb totes les garanties de seguretat, accessibilitat i proximitat.

Les proves s’iniciaran demà a les 9.30 del matí amb la prova d’història d’Espanya i es tancaran el pròxim dijous a les 5 de la vesprada. Recordem que a esta convocatòria extraordinària es presenten no sols l’alumnat que va suspendre la PAU, sinó aquells estudiants que volen pujar nota en alguna de les assignatures.

Els estudiants poden consultar la informació d’horaris i distribució de plantes en la web de l’ajuntament https://www.alzira.es/alzira_vpm/index.php/val/presentacio-educacio/noticies-educacio/13171-convocatoria-extraordinaria-de-las-pruebas-de-acceso-de-a-la-universidad o bé en la de la Universitat http://www.upv.es/entidades/SA/acceso/insT26julio.pdf

proves pau