L’Ajuntament d’Alzira, premiat pel sistema de detecció d’incendis intel·ligent en el XV Encuentro Iberoamericano de Ciudades Digitales celebrat a Màlaga

L’Ajuntament d’Alzira va rebre ahir, en el XV Encuentro Iberoamericano de Ciudades Digitales organitzat per l’Asociación Iberoamericana de Centros de Investigación y Empresas de Telecomunicaciones (AHCIET), celebrat a Màlaga, el premi en la categoria “Urbanismo y TIC” per la iniciativa d’implantació del sistema de detecció automàtica d’incendis forestals, que s’emmarca dins del projecte “Alzira intel·ligent”.

 
 

L’Alcaldessa de la ciutat, Elena Bastidas, ha destacat: “Agraïsc que ens hagen donat este premi; és molt important per a nosaltres perquè confirma la bona marxa d’este projecte, i és una motivació extra per a tot el personal implicat en ell.  A més, este projecte innovador i pioner suposa que els servicis d’extinció actuen amb uns minuts d’avanç, temps vital per a minimitzar l’impacte ambiental del foc i, sobretot, per a la seguretat dels ciutadans”.

A més, en el Encuentro Iberoamericano de Ciudades Digitales els representants alzirenys van poder assistir a conferències sobre gestió del medi ambient, servicis al ciutadà, participació ciutadana, salut i qualitat de vida. Els temes que hui es tractaran seran ciutadania digital, e-turisme i smart cities.

Bastidas ha insistit: “Des de fa més de deu anys, l’AHCIET premia a les millors iniciatives de localitats iberoamericanes amb l’objectiu de donar a conéixer projectes destinats a millorar la vida dels ciutadans. Per això, és un honor que Alzira estiga entre les ciutats referents on altres es miraran”.

 
Premio Urbanismo y Tic's