Mig centenar de menors han participat en l’Escola d’Estiu del CPC

Prop de 50 menors d’Alzira han participat estos fins a finals d’agost, en l’Escola d’Estiu que ha organitzat l’Ajuntament d’Alzira en el Centre de Participació Ciutadana del barri de l’Alquerieta. El suport de la Conselleria de Benestar Social ha permés enguany, per primera vegada, complementar estes activitats d’entreteniment amb beques d’alimentació per als esmorzars dels menors.

Escola_Estiu_CPC

L’Escola d’Estiu del Centre de Participació Ciutadana, que s’organitza des de fa diversos anys, pretén aproximar al barri els serveis municipals i evitar així els desplaçaments dels xiquets d’esta zona d’Alzira.

Per això, la regidora de Serveis Socials, Chelo Martínez, ha destacat la seua satisfacció per poder dur a terme, i inclús millorar amb el suport de la Conselleria, este servei: “Un any més s’ha pogut organitzar esta activitat en benefici dels menors del barri, que es troba en procés de desenrotllament i integració amb la resta de la localitat i, a més a més, este estiu podem oferir-los una ajuda d’alimentació”.

La responsable de Serveis Socials ha recordat que l’Escola d’Estiu de l’Alquerieta és “una de les accions que, al llarg de l’any, planifica l’Ajuntament en col•laboració amb els veïns del barri, per a afavorir el desenrotllament i la integració dels xiquets que viuen en esta zona d’Alzira”.

Els menors, d’edats compreses entre els 6 i els 12 anys, han participat en activitats orientades a una temàtica concreta. Així, les manualitats, els jocs, les pel•lícules o les activitats en la piscina estaven organitzades al voltant d’un tema. D’esta manera, Chelo Martínez ha recordat que “a més d’estar entretinguts durant les seues vacances, han adquirit determinats coneixements i valors”.