Alzira presenta part de la seua programació gratuïta de les festes de Sant Bernat

Alzira presenta part de la seua programació gratuïta de les festes de Sant Bernat

• El 17 de juliol actuarà el grup Auryn i l’entrada serà gratuïta
• El 22 de juliol es realitzarà la II Carrera de Ciclo Cars

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha comparegut esta vesprada en roda de premsa per a presentar els actes que es realitzaran el pròxim 17 de juliol en la inauguració del recinte firal. Al mateix temps, ha presentat junt amb l’alzireny expilot de Fórmula 1, Adrián Campos, una carrera de ciclo cars.

Els actes d’inauguració del recinte firal començaran a les 20 hores del 17 de juliol amb un castell de focs artificials; a les 20:15 hores hi haurà una gran festa infantil amb castells unflables, jocs i amb l’animació dels Trotamundos.

L’actuació del grup Auryn està prevista per a les 22:30 hores en la Plaça Major i, per a acabar el dia, a les 00:30 hores actuaran els DJ semifinalistes del concurs Sona la Dipu en el recinte firal.

Bastidas ha manifestat: “L’equip de govern ha complit este compromís, ja que Alzira necessitava este espai multidisciplinari a l’aire lliure que poguera contindre concerts, fires i distintes activitats sense causar molèsties als veïns”.

Carrera de ciclo cars

Bastidas i Campos han presentat la II Carrera de Ciclo Cars, que es realitzarà en les festes de Sant Bernat. El pròxim 22 de juliol, xiquets i xiquetes d’Alzira d’edats compreses entre els 7 i els 10 anys podran participar en esta carrera.

La màxima representant de l’Ajuntament ha afirmat: “Una de les nostres prioritats són els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat, per això som Ciutat Amiga de la Infància, i d’esta manera hem volgut fer-los partícips i protagonistes d’un dels actes de les festes de Sant Bernat. A més, vull agrair a Adrián Campos la seua implicació i col•laboració per a poder preparar esta carrera”.

Hi haurà un màxim de 100 participants, més 10 de reserva. En cada una de les carreres participaran 10 xiquets/es; d’una banda, es realitzaran 5 carreres per a xiquets/etes de 7 a 8 anys, i les altres 5 carreres seran per a xiquets/etes de 9 a 10 anys. Qui guanye en cada carrera guanyarà un ciclo car. A més, els 10 de reserva també correran i el guanyador s’emportarà el mateix premi.

Una vegada s’hagen realitzat totes les carreres, els guanyadors de cada una d’elles correran la gran final. En esta última, els tres primers classificats optaran a pujar al pòdium i guanyar un trofeu.

Les inscripcions es realitzaran a partir de dilluns que ve, 9 de juny, fins al 16 de juliol, i caldrà entregar-la en les urnes que s’ubicaran en la Casa de la Cultura. Les inscripcions es repartiran en els col•legis i també es podran arreplegar en la Casa de la cultura.

El sorteig de guanyadors es realitzarà davant de notari el dia de la inauguració del recinte firal.

L’expilot de Fórmula 1, Adrián Campos, ha agraït tant a l’Ajuntament d’Alzira com a Bastidas les actuacions que s’estan realitzant per a potenciar la nostra ciutat.

Cal recordar que la primera carrera de ciclo cars a Alzira va ser el 21 de juliol de 1967, amb motiu de la inauguració de l’avinguda Sants Patrons, i el guanyador va ser l’alzireny Adrián Campos, posteriorment pilot de Fórmula 1 i propietari de l’equip Campos Racing.