PREMIS D’INNOVACIÓ EDUCATIVA CIUTAT D’ALZIRA 2019

Son uns guardons que van nàixer, per una banda, com un estímul indubtable a l’experimentació educativa que dia a dia es porta a cap a les aules dels nostres centres educatius, i per altra, amb la intenció de donar suport a la tasca de molts docents decidits a millorar l’ensenyament i la formació de les nostres generacions futures.

Estos premis s’han consolidat com un espai d‘exposició i d’intercanvi d’experiències de gran utilitat per a la formació del professorat i per al debat educatiu entre tots els sectors socials implicats en el món educatiu de la nostra ciutat i de la comarca de la Ribera.

GUARDONATS:

1CATEGORIA d’educació infantil I primària a l’experiència titulada:

ü   “CARICIAS”, projecte educatiu del CEIP Ausiàs March de la Vall d’Uixó, realitzat per Ana Isabel del Fresno Cortés amb una dotació de 800 euros.

ü   Menció especial al projecte educatiu “POSA-LI UNA TIRETA AL MÓN” del CEIP L’Olivera de L’Eliana presentat per Mª Vicenta Corcoles Pastor.

2CATEGORIA d’educació secundàriA a l’experiència titulada:

ü   “DONES I ART”, projecte educatiu realitzat pel col·legi Nuestra Señora de Fátima de Sueca a càrrec de Maria Emilia Vázquez Carlos i Inmaculada Viel Ortells amb una dotació de 800 euros.

ü   Menció especial al projecte educatiu “ITINERARI DIDÀCTIC. HORT DE SORIANO-FONT DE LA PARRA” del col·legi Ave Maria de Carcaixent presentat per Pascual Hernández.

3CATEGORIA d’educació ESPECIAL, EPA I ENSENYAMENTS ESPECIALITZATS a l’experiència titulada:

ü   “T’ESTIME”, projecte educatiu del CEE Gargasindi de Calp, realitzat per Ines Esther López Arenas, Paula Benavent i Eulàlia Moll amb una dotació de 800 euros.

PREMIS DINNOVACIÓ EDUCATIVA CIUTAT DALZIRA 2019 1 PREMIS DINNOVACIÓ EDUCATIVA CIUTAT DALZIRA 2019 2

PREMIS DINNOVACIÓ EDUCATIVA CIUTAT DALZIRA 2019 3 PREMIS DINNOVACIÓ EDUCATIVA CIUTAT DALZIRA 2019 4