Conferència «Una mirada a l’humor» a càrrec d’Eugeni Alemany, María Zamora i Pepa Cases

jornades culturals PLCADimarts 5 de novembre
a la Casa de Cultura d’Alzira

20.00 h Conferència «Una mirada a l’humor» a càrrec d’Eugeni Alemany, María Zamora i Pepa Cases.
Modera: Pau Blanco, actor.

Fem una mirada a l’humor per a descobrir què ens fa riure als valencians i a les valencianes. De la mà de tres humoristes amb una reconeguda trajectòria – Eugeni Alemany, María Zamora i Pepa Cases–, farem un repàs a l’evolució de l’humor valencià en les últimes dècades i parlarem de com està evolucionant l’escena còmica valenciana. Tot, per descomptat, adobat amb una bona dosi de rialles.

Eugeni Alemany (Sueca, 1976) és filòleg, guionista, presentador de televisió i humorista. Va ser col·laborador en els programes de televisió Caiga quien caiga i Trau la llengua. Actualment, presenta el magazín Atrapa’m si pots en À Punt. A més a més, ha protagonitzat i guionitzat els monòlegs teatrals T’ho dic sense acritud i En persona guanye, i ha coprotagonitzat l’espectacle No estem bé amb l’actriu Maria Juan.

María Zamora és actriu còmica i molt dramàtica. Ha treballat sobretot en teatre, però compta amb una àmplia experiència en teatre musical, televisió i cine. També ha col·laborat en els programes d’À Punt Comediants i La Forastera, així com en La chica de las series (A3 Series) i en Señoras del (H)Ampa (Tele 5).

Pepa Cases és actriu, ballarina, coreògrafa, cantautora, monologuista, presentadora de televisió, docent, directora artística, gestora cultural i, en definitiva, una artista inesgotable amb vint anys dedicats a les arts escèniques, durant els quals ha rebut premis i reconeixements nacionals i internacionals.

jornades PLCA-20191105