Conferència «Una mirada a la màgia i la literatura» a càrrec de l’escriptor Vicent Dasí.

jornades culturals PLCADimarts 29 d’octubre
a la Casa de Cultura d’Alzira

19.00 h Conferència «Una mirada a la màgia i la literatura» a càrrec de l’escriptor Vicent Dasí.
Presenta: Rubén Aparici, mag

«Jonathan D. Garcia, resident de pediatria a l’Hospital General de València, afronta la primera guàrdia nocturna de la seua carrera professional en la que serà recordada per molt de temps a la ciutat com «la Nit de la Tempesta del Segle». Un per un passen per la seua consulta una sèrie de peculiars pacients amb una patologia col·lectiva inclassificable: tots ells estan transformant-se en monstres del cine clàssic de terror.»
Amb la col·laboració dels increïbles trucs de màgia de Rubén Aparici, l’escriptor Vicent Dasí ens explicarà com va escriure Doc Doggie. Unitat de Medicina Estrambòtica i ens parlarà de la importància de la màgia en les seues obres. Així, ens capbussarem en l’univers de realitat i fantasia que impregna els seus llibres de la manera més divertida.

Vicent Dasí (València, 1972) és llicenciat en Dret i ha escrit diversos títols per al públic més jove. A Bromera ha publicat amb èxit El millor dels 22, per a lectors a partir de 12 anys, i Loly Ferrer i l’enigma Gulliver, novel·la amb la qual va consolidar el seu nom com a escriptor juvenil de gran projecció.

jornades PLCA-20191029