Finalització de l’obra de millora de l’Eficiència energètica al magatzem de Cucó en el marc del projecte Prominent Med

 

El darrer mes de juliol de 2019 varen finalitzar les obres de millora de l’eficiència energètica dutes a terme al Magatzem de Cucó en el marc del projecte PROMINENT MED i que s’iniciaren a l’abril del mateix any.

Les obres realitzades han consistit a executar solucions de fusteria exterior de caràcter innovador per a la façana de l’edifici incloent elements com vidres, marcs de finestres, així com altres elements complementaris, a fi de reduir el consum d’energia futura de l’edifici i les emissions de CO2 associades, al mateix temps que aporten un grau d’insonorització adequat a l’ús que es pretén donar a l’edifici com a ‘Casal Jove’.

Amb esta licitació es va demanar a les empreses que les seues propostes de solucions reduïren, com a mínim, un 5% la demanda de refrigeració i calefacció amb la instal•lació de la fusteria exterior de l’edifici. La proposta guanyadora ha proposat una solució que aconseguix un 15% de reducció respecte a la solució convencional, no innovadora.

A través del projecte PROMINENT MED es perseguix promocionar la compra pública d’innovació (CPI) com a eina que contribuïsca a millorar la sostenibilitat econòmica i ambiental de la Ribera, mitjançant l’adquisició de productes amb alt component d’I+D+i a PIMES i emprenedores i emprenedors, i aconseguir per altra banda oferir un millor servei públic final per al ciutadà.

El projecte PROMINENT MED és un projecte subvencionat per la Comissió Europea a través del programa INTERREG MED i amb el qual participa el Consorci de la Ribera, l’Ajuntament d’Alzira i altres entitats de diversos països europeus.

Més informació:

https://energia.consorcidelaribera.com/?page_id=330

https://prominent-med.interreg-med.eu/

 

MAGATZEM CUCO