Celebra el Dia del Llibre este dissabte a la Bebeteca amb un conta contes

Alzira, 18 d’abril 2018.- L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Cultura, ha programat per a este dissabte, 21 d’abril, a les 12 del migdia, una nova sessió de conta contes a la Bebeteca de la Biblioteca Municipal.

A la sessió de dissabte els més menuts celebraran el Dia del Llibre a la Biblioteca. Els protagonistes seran els llibres, de tot tipus: grans, menuts, de colors, de por, d’aventures, de princeses…

La regidora de Cultura, Aida Ginestar, ha declarat que «amb esta sessió de conta contes iniciem els més menuts en el món dels llibres i més, quan tenim per davant la celebració del Dia del Llibre. Creiem important que des de menudets es fomente l’hàbit de la lectura i, amb la figura dels conta contes s’endinsen d’una manera més amena en el món de la lectura».

A banda de la sessió del mes d’abril, hi ha previstos conta contes per als dissabtes 12 de maig (Nan@fest) i per al 16 de juny.

Estes sessions van dirigides a xiquets i xiquetes d’entre 1 i 5 anys i estan a càrrec de Murta Animacions. Recordem que esta activitat és gratuïta i no és necessària la inscripció.

dia internacional llibre018