Programa FORMAEMPRÉN (III edició)

formaempren III cabecera

Forma’t, posa en marxa la teua empresa i gana un premi

Les competències del servici de «Suport a emprenedors i Pimes» giren entorn de dos objectius fundamentales, promoure l’empleabilitat en el nostre municipi i facilitar la prosperitat de les xicotetes empreses.

La prestació del servici es realitza de forma individualitzada a l’emprenedor, dins del programa marc del Viaje a l’empleabilitat, que permet dotar de recursos i ferramentes adaptades a cada emprenedor.

En este sentit, posem en marxa FORMAEMPRÉN, un programa d’entrenament, organitzat per IDEA i el CEEI València, amb el que et capacitarem en el procés de posada en marxa del teu projecte y/o en la millora de les tècniques de gestió empresarial si eres una empresa de recent constitució.

FormaEmprén s’organitza a través de sesiones dinàmiques i de treball en equip que es desenvolupen en horari de 10 a 14 hores, en les que els emprenedors disposareu d’una plataforma col·laborativa i ferramentes online per a compartir coneixements, inquietuds i enriquir el vostre projecte.

Descripció del programa:

La iniciativa s’organitza a través de sessions dinàmiques i de treball en equip de 4 hores de duració, en les que els emprenedors disposaran d’una plataforma col·laborativa i ferramentes online per a compartir els seus coneixements, inquietuds i enriquixes el seu projecte.

El programa de tallers és el que s’establix a continuació:

• Sessió 1. Definix el teu model de negoci d’èxit. 16 d’abril
• Sessió 2. Màrqueting d’èxit: En què és competitiva la meua empresa. 17 d’abril
• Sessió 3. Com construir un equip d’èxit. Com realitzar presentacions d’impacte. 18 d’abril
• Sessió 4. Com faig el meu pla econòmic i financer. 19 d’abril
• Sessió 5. Tutoria de l’emprenedor. 20 d’abril
• Sessió 6. Presentació de projectes. 25 d’abril

La inscripció al programa és gratuïta y té places limitades. Totes les sessions seran impartides per tècnics de CEEI València en les instal·lacions d’Idea Alzira (Ronda Algemesí, 4)

Termini presentació hasta el divendres 13 d’abril

Presentació sol·licituds cumplimentando el formulari

PREMI MILLOR PROJECTE: Targeta d’Alzira per import de 300 €

Més informació