Alzira presenta el projecte de remodelació del carrer Benito Pérez Galdós

Les obres estan motivades per la necessària substitució de les xarxes d’aigua potable i sanejament per part de l’empresa Aguas de Valencia
 
Alzira, 23 de maig de 2017.-  Hui s’ha presentat en roda de premsa el projecte de per a renovar les xarxes d’aigua potable i sanejament del carrer Benito Pérez Galdós. 
 
A l’acte han estat presents l’alcalde, Diego Gómez, el regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual i el Regidor de Medi Ambient, Pep Carreres, que han detallat les actuacions planificades.
 
La previsió és que les obres comencen l’1 de juny i finalitzen el proper 31 de juliol. Ahir mateix, l’alcalde, junt a altres membres de l’equip de govern, ho comunicaven als veïns i comerciants de la zona en una reunió prèvia on s’exposava la planificació d’obres de l’empresa Aguas de Valencia i el calendari previst.
 
L’objectiu del projecte es actualitzar les anomenades xarxes que daten de l’any 1963 i es troben en un estat molt deficient. Actualment, en eixe tram hi ha 12 fugues per quilòmetre – quan la mitjana de tota la xarxa de la ciutat és de 2,5 per quilòmetre- el que suposa una pèrdua de 200.000 litres perduts a l’any i per eixa raó s’ha emprés el projecte que portarà a terme l’anomenada empresa.
 
La finalitat d’estes actuacions es eliminar el fibrociment de les canonades d’aigua potable i disminuir les pèrdues i, pel que fa al sanejament principalment, es busca millorar la evacuació d’aigües pluvials i canviar el clavegueram.
 
Aprofitant este projecte, es portaran a terme unes obres en les que es valoren els criteris mediambientals que permeten adequar la ciutat a un entorn amb menys CO2, que suposa la baixada de les temperatures amb la incorporació dels arbres al projecte i que millora de la qualitat de vida d’alzirenys i alzirenyes. 
 
A la roda de premsa s’han comunicat també els canvis previstos per a les places d’aparcament i zones de càrrega i descàrrega i les gestions actuals per abonaments als pàrquings de la zona de cara a facilitar als comerços l’aparcament.
 
La remodelació del carrer serà tractada en el plenari extraordinari sol·licitat, que està prevista la seua celebració el proper dilluns 29 de maig, a les 21 hores, atenent a la petició d’horari especial per a que puguen assistir els comerciants. 
 
presentacio obres perez galdos presentacio obres perez galdos