Fiesta del aprendizaje en el CEIP Federico García Sanchiz

Al Ceip Federico García Sanchiz hem reflexionat molt al voltant de com ofertar una formació acorde a l’evolució social i de la reflexió i participació de tots i totes (alumnat, famílies, professorat i experts educatius) s’ha confeccionat el Segell fgs.

Al segell fgs desenvolupem un aprenentatge basat en el treball per projectes i l’aprenentatge cooperatiu amb el propòsit de treballar de manera interdisciplinària i globalitzada per afavorir l’aprenentatge competencial de l’alumnat i desenvolupar les vuit intel·ligències proposades pel psicòleg Howard Gardner.

DSC02582

Els aprenentatges aconseguits aquest curs durant el desenvolupament dels projectes han sigut molt amples, doncs hem treballat continguts i conceptes específics del currículum de primària (matemàtics, naturals, socials, llengua, etc…), expressió oral i escrita, exposicions en públic, utilització de les noves tecnologies, etc… i tot açò potenciant el treball en equip amb tots els valors que açò suposa.

DSC02616

Però hem volgut donar un pas més i hem organitzat una festa de l’aprenentatge on més de 200 famílies han pogut compartir els aprenentatges que els seus fills i filles han realitzat durant el curs amb ells i elles. L’alumnat ha realitzat exposicions, tallers, activitats molt creatives per a mostrar als seus pares i mares tots els continguts i habilitats que han aprés durant aquestos mesos.

DSC02623

Un èxit rotund que fomenta la implicació familiar en l’aprenentatge i crea un vincle escolar entre tota la comunitat educativa!!!

Nota de prensa elaborada por el propio centro.