Festa de fi de curs al CEIP Lluís Vives

Enguany, el CEIP Lluís Vives d’Alzira, ha celebrat molts actes durant aquest mes de juny per a finalitzar el curs escolar 2015-16.

Primer vam fer l’acte conjunt d’entrega d’orles finals d’etapa (5anys i 6é) i un magnífic sopar organitzat per l’AMPA “La Vila” en el Casal Fester d’Alzira..

Va ser un acte molt emotiu, amb parlaments per part de xiquets i xiquetes, tutor i tutores, director i presidenta de l’AMPA, on es va fer entrega de les orles, diplomes i un detall per part de l’AMPA.

Cada classe ens va preparar un ball i també les activitats extraescolars organitzades per l’AMPA qui ens van fer distints balls.

Escenari     Escenari 2     Escenari 3     Escenari 4

Van passar una vesprada tots junts i per a finalitzar l’acte vam fer un sopar de germanor tota la Comunitat Educativa de l’escola, on els xiquets i no tant xiquets ens ho vam passar d’allò més bé, jugant amb castells inflables, ballant en la disco -mòbil… tot organitzat per la nostra AMPA.

Per acabar el curs com cal, hem preparat dos dies de festa de fi de curs per a tot l’alumnat des de 3 anys fins a 6é de primària.

Al llarg d’aquests dies l’alumnat ha gaudit d’activitats lúdiques organitzades pel professorat i l’empresa Explora amb els seus monitors que van realitzar tot tipus de tallers, però , a més a més , l’AMPA “La Vila” ha patrocinat les següents activitats:

4 pistes enormes: LLISCANT de 11 metres, també la pista BALENA més piscina 16 metres d’aigua, pista LABERINT i pista CONSTRUCCIONS.

Han vingut tots els alumnes en banyador, xancletes i tovallola, per a passar uns matins molt intens, i per agafar forces l’AMPA ens ha preparat un gran entrepà amb crema de cacau , aigua i gelats.

Jocs pati 9    Jocs pati8    Jocs pati6    IMG 9464  

A més a més el temps ens ha acompanyat.

MOLTES GRÀCIES PROFESSORAT I AMPA LA VILA PEL GRAN ESFORÇ REALITZAT I FINS EL PROPER CURS ESCOLAR.
BON ESTIU VOS DESITJA TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA DEL
CEIP LLUÍS VIVES

Nota de premsa elaborada pel propi centre.

CategoríasSin categoría