L’Ajuntament d’Alzira realitza una operació especial de neteja en zones afectades per abocadors il·legals

Hui, l’empresa de serveis de neteja FOVASA ha dut a terme una operació especial de 𝗻𝗲𝘁𝗲𝗷𝗮 en diverses àrees afectades per la presència d’abocadors il·legals.

Durant la jornada, s’ha procedit a la retirada de residus que havien sigut depositats de manera irregular, generant un 𝗶𝗺𝗽𝗮𝗰𝘁𝗲 𝗻𝗲𝗴𝗮𝘁𝗶𝘂 en el medi ambient i en la imatge de la nostra ciutat.

Des de FOVASA i la Regidoria d’Agricultura, serveis per a la ciutat i plagues, es fa una crida a la ciutadania perquè, en lloc d’abandonar les seues pertinences en la via pública o en zones no autoritzades, utilitzen els 𝘀𝗲𝗿𝘃𝗲𝗶𝘀 𝗵𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝘀 𝗽𝗲𝗿 𝗮 𝗹𝗮 𝗰𝗼𝗿𝗿𝗲𝗰𝘁𝗮 𝗴𝗲𝘀𝘁𝗶𝗼́ 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝘀𝗶𝗱𝘂𝘀. Recordem que tots els ciutadans poden utilitzar l’ECOPARC per a l’entrega de deixalles, o cridar al servei gratuït ARREPLEGUEM, encarregat de la recollida d’estris i objectes voluminosos a domicili.

És important recordar que l’abandó de residus en espais no autoritzats és una pràctica il·legal que pot comportar 𝘀𝗮𝗻𝗰𝗶𝗼𝗻𝘀 𝗲𝗰𝗼𝗻𝗼̀𝗺𝗶𝗾𝘂𝗲𝘀 de fins a 3.000 €.

Demanem la 𝗰𝗼𝗹·𝗹𝗮𝗯𝗼𝗿𝗮𝗰𝗶𝗼́ de tots per a mantindre la nostra ciutat neta i respectar les normatives vigents. Cuidem el nostre entorn i fomentem un comportament responsable.

Per a més 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶𝗼́, poden contactar amb els servicis municipals o consultar les condicions del servei ARREPLEGUEM al telèfon 962417454.