La 14a edició d’Alzira Oberta ultima els detalls

  • Enguany s’amplia l’espai destinat a la fira
  • Fins al 19 de setembre es pot sol·licitar la participació

Alzira, 29 d’agost de 2024. L’Ajuntament d’Alzira, a través d’Idea, prepara ja la catorzena edició Fira Alzira Oberta que tindrà lloc el 18,19 i 20 d’octubre. Una fira dedicada al sector del comerç, la tapa i l’automoció que enguany amplia l’espai fins al recinte firal.

Una de les apostes d’enguany en esta fira que organitza conjuntament l’Ajuntament d’Alzira a través d’Idea i l’Associació Empresarial d’Alzira és l’ampliació. L’èxit de les edicions anteriors i el fet que molts establiments s’hagen quedat sense poder participar, ha motivat una ampliació d’espai. Enguany la fira ocuparà 14.000 metres quadrats amb una disponibilitat, en principi, per a 80 expositors i s’allargarà fins al recinte firal. És a dir, la fira s’ubicarà a l’Av. Sants Patrons, des de la plaça del Regne fins a la plaça de la Generalitat, i l’avinguda de Joan Calot, des de la plaça de la Generalitat fins al Recinte Firal d’Alzira, i ocuparà ambdues parts de les avingudes en els dos sentits. A més hi ha una segona novetat, a més de haimes, els comerços també podran optar a tindre caseta.

“Animem a tots els començos que hi participen perquè és un moment per a donar a conéixer els negocis i els productes locals, aprofitant la gran afluència de gent”, ha explicat la regidora de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Comerç, Gemma Alòs.

Fins al pròxim 𝟵 de setembre, els diversos establiments comercials poden inscriure’s per a sol·licitar la participació en les diverses categories:

  • Per al comerç es pot triar entre haima completa 5×5 m 514,25€ (IVA inclòs), compartida 2,5 x5 m 296,45€ (IVA inclòs) o caseta 3×2,5m 520,30€ (IVA inclòs)
  • En la categoria de la tapa es pot triar modalitat caseta de 3×2 m. 272,25€ (IVA inclòs), caseta de 3×3,2 m. (amb magatzem/cuina), 332,75€ (IVA inclòs)  o gastronetes, la inscripció per als tres dies té un cost de 𝟯𝟯𝟮, 𝟳𝟱€ (IVA inclòs).
  • Per al sector automobilístic, hi haurà casetes de 3×2,5m per 𝟲𝟬𝟬, 𝟬𝟬€ (IVA inclòs), que inclou 30 metres quadrats d’espai. I es pot ampliar l’espai.

Tal com explica Alòs, el balanç de les tretze edicions anteriors és molt positiu per a tots els participants, no sols perquè hi ha un gran volum de vendes, sinó també perquè és un aparador de totes les activitats comercials de la ciutat.

Els preus i condicions de la Fira Alzira Oberta es poden consultar en el portal web d’Idea Alzira o en l’enllaç següent https://www.idea-alzira.com/fira-comercial-participa-esp

Resum de la fira 2023 https://fb.watch/ug4z_tdQWo/