The Tyets i Rawpublik completen el concert del Nou d’Octubre junt amb Niuss, Julieta i Xavi Sarrià

  • Les entrades per al concert, que se celebrarà el 8 d’octubre, ja estan a la venda

El Nou d’Octubre es commemorarà un any més amb el tradicional concert que se celebra la vespra d’esta festivitat, el dia 8, a partir de les 21 hores, al recinte firal. El cartell, que ja es va anunciar fa unes setmanes l’ha completat hui el regidor de Cultura, Israel Pérez, en Alzira Ràdio: The Tyets i Rawpublik seran els grups que s’unixen a Niuss Julieta i Xavi Sarrià. “Fa nou anys que oferim este concert, des de 2015, la nostra ciutat està apostant per la cultura i la música en valencià, Alzira ja és una parada obligatòria cada 8 d’octubre”, ha explicat el regidor.

El plat principal és The Tyets, un grup de música format pels mataronins Oriol de Ramon i Xavier Coca, llançats a la fama a ritme de sardana 2.0, un grup consolidat en el panorama actual i que ja ha traspassat les fronteres lingüístiques.

Rawpublik és l’altra de les novetats anunciades hui. Un proposta que sorprendrà, ja que este nou grup està format per Panxo (Zoo) i Toni Mejías (Chikos del Maíz) Toni Fort (Pollet, Zoo) i l’alzireny Andreu García (Roy Carlovich). Una colla d’amics que es reunixen de nou, 20 anys després. per a presentar este nou projecte musical que de nou fa una aposta per la música en valencià

També podrem gaudir de NIUSS. El grup de la Ribera (Algemesí) torna de nou a Alzira carregat d’energia i música nova amb missatges d’alegria, esperança i crítica social a través del pop, la rumba o el reggae, sempre amb tocs electrònics i amb un directe potent. Este grup naix a la fi de 2020 amb la refundació de la banda antiga de la majoria dels components amb producció d’Atomic Studio.

Amb Julieta podrem viure moments únics. La seua música combina elements del pop, folk i electrònica i crea un so que la distingix en l’escena musical actual.

També actuarà Xavi Sarrià, un clàssic de la música en valencià que torna a la nostra ciutat en un dels seus últims concerts.

Pel que fa al disseny del cartell del concert del Nou d’Octubre, l’ha fet l’alzirenya Empar Piera, autora del disseny de diverses edicions. Pérez ha explicat que “es tracta d’un concert valencianista per a celebrar el nostre dia, el dia dels valencians i les valencianes i així ho hem volgut reflectir.”

Les entrades ja estan a la venda en la plataforma Notikumi https://www.notikumi.com/2024/10/8/concert-celebrem-el-9-doctubre-alzira-2024 o, a partir de setembre, en la taquilla del Gran Teatre cada dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores. El preu de les entrades és de 12 euros anticipada i 15 euros en taquilla el mateix dia 8 d’octubre.