Alzira constitueix la primera EGM al polígon de Materna

El Saló Noble de l’Ajuntament d’Alzira  ha acollit hui la constitució de la primera EGM al municipi. Es tracta de l’entitat de gestió i modernització del polígon de Materna, una entitat en què estan representants tant l’Ajuntament com l’associació empresarial i les empreses de la zona.

En la constitució de l’EGM han participat més del 66 per cent dels representants de les empreses que en formen part, i per tant s’ha constituït de manera satisfactòria. Sols hi han hagut 11 empreses absents. A més s’ha constituït la junta directiva de l’entitat que estarà presidida pel representant de Texlimca, Pedro Andrés i compta com representants municipals com la regidora de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç, Seguretat i Participació Ciutadana Gemma Alós, el regidor d’Hisenda, Contractació i Urbanisme, Andrés Gomis i l’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez.   En el pròxim ple, es ratificarà este acte de constitució perquè comence a funcionar l’entitat.

L’objectiu de l’EGM és  aconseguir l’augment de la competitivitat d’esta àrea industrial i consolidar-la com una pol d’atracció d’inversions i apostar per aspectes com una major sostenibilitat ambiental, la digitalització i millores sociolaborals. Precisament el president de l’EGM, Pedro Andrés ha destacat “l’interés de millorar les infraestructures d’accés al polígon, reduir la inundabilitat i que l’entrada de futur que es faça a Materna siga la més digna possible.  El president de l’Associació Empresarial d’Alzira, Raül Tudela ha manifestat que “és important que la gent conega que els empresaris d’Alzira estan treballant dia a dia i que també s’han de fer càrrec de la gestió dels polígons”.  L’Alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez ha manifestat que el seu desig és que no siga sols la primera EGM sinó que se’n facen moltes més.