El Serval finalitza el repartiment de la seua campanya: En Valencià, un dia sí i l’altre també

Tot l’alumnat alzireny ha rebut els calendaris escolars del curs 2023-2024

Amb el repartiment fet a l’alumnat de l’Escola Oficial d’Idiomes, que s’ha portat a terme este matí per part del regidor de Cultura, Israel Pérez i la regidora d’Educació, Virtuts Piera, es completa el lliurament de material d’inici de curs dins de la campanya “En Valencià un dia Sí i l’altre també”. El començament de les classes a l’Escola Oficial d’Idiomes, ha suposat que tot l’alumnat alzireny ha mamprès el curs 2023-2024 i ho han fet amb el calendari escolar del Servei de Promoció i ús del Valencià (Serval).

Com cada any, el Serval repartix el ja tradicional calendari escolar. El lema del calendari del curs 2023-2024 és «En valencià, un dia sí i l’altre també» i com l’any passat té el format d’un regle de 30 cm a doble cara, que inclou els deu mesos lectius i diversos modismes, enguany relacionats amb l’educació i l’ensenyament i amb la cura i el coneixement del medi, com ara «Educació i ciència, la millor herència» o «Quan la Murta s’emborrasca i la Casella fa capell…». Se n’han repartit més de nou mil en els centres educatius d’Alzira. A més a més, n’hi haurà disponibles a les dependències municipals (Ajuntament, Biblioteca, Casa de la Cultura, etc.), per a qui en vullga.

Es tracta d’una campanya de la Regidoria de Cultura que té com a objectiu fer visible el valencià i fomentar-ne l’ús i que alhora conté una informació ben útil per a tota la comunitat educativa d’Alzira.

Des del primer dia de classe fins ara que comença l’EOI, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament Alzira ha repartit a tots els centres educatius d’Alzira el calendari escolar del Serval.