Finalitzen els treballs de tancament del Pipican al Parc de L’Alquenència

La regidoria de Serveis Urbans ha finalitzat amb èxit el projecte de tancament del pipican ubicat al Parc de l’Alquenència, una obra que ha estat sufragada mitjançant una subvenció de la Diputació de València.

Segons el regidor en funcions, Fernando Pascual, «amb esta millora, es pretén donar una nova imatge a aquest recinte que és considerat com el pulmó verd d’Alzira».

El tancat del recinte garantirà que els gossos puguen gaudir d’una àrea dedicada exclusivament a ells, on podran córrer, jugar i socialitzar lliurement. A més, s’ha prestat especial atenció a la seguretat, amb la instal·lació d’una tanca perimetral robusta i segura que evitarà l’eixida accidental dels animals i proporcionarà tranquil·litat als amos.

El Parc de L’Alquenèencia és un espai natural important a Alzira i es considera el pulmó verd de la ciutat. Amb esta millora en el Pipican, es busca promoure el benestar de les mascotes i fomentar la convivència entre els ciutadans amants dels animals.

El departament de Serveis Urbans, agraeix a la Diputació de València el seu suport financer i reafirma el seu compromís de continuar treballant en la creació d’espais públics inclusius i de qualitat per a tots els ciutadans i les seues benvolgudes mascotes.