L’Ajuntament aprova les bases per a la concessió de 67 beques per a este estiu dins del programa «la Dipu et beca»

El termini de presentació de sol·licituds és del 22 de maig al 2 de juny de 2015

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Alzira va aprovar ahir les bases per a la concessió de 67 beques de formació en el marc del programa de la Diputació de València “la Dipu et beca”. La finalitat d’estes és que estudiants universitaris o de Formació Professional, majors de 18 anys, realitzen pràctiques formatives en distints departaments municipals.

El període de les beques és de l’1 de juliol al 31 d’agost de 2015. Cada una d’estes beques està dotada amb un import de 500 euros bruts mensuals.

Les beques s’adjudicaran per mitjà de concurrència competitiva entre les persones aspirants que hagen presentat la sol·licitud i documentació en el termini i forma establits. Tindran preferència aquells estudiants que no hagen resultat beneficiaris d’estes beques en edicions anteriors. S’ha creat una comissió d’avaluació, que serà la que bareme la puntuació de tots els candidats presentats.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, José Luis Palacios, ha destacat: “Un any més, ens adherim a estes beques que concedix la Diputació i que considerem que són importants perquè els estudiants tinguen un primer contacte amb el món laboral. 67 jóvens estudiants de la localitat se’n podran beneficiar. Anime tots aquells interessats a consultar les bases, per a vore si entren en el perfil sol·licitat i poder presentar-hi la documentació”.

El termini de presentació de sol·licituds serà del divendres 22 de maig al dimarts 2 de juny de 2015, ambdós inclosos. Les sol·licituds es podran presentar electrònicament a través del Portal de la Ciutadania de la web municipal www.alzira.es, apartat Ocupació i Formació, així com en el registre d’entrada de l’Ajuntament.

Els aspirants que no puguen obtindre els impresos de sol·licitud per residir fora de la localitat o per qualsevol altra circumstància, podran descarregar-los de la web d’IDEA (www.idea-alzira.com) i a través del Portal de la Ciutadania de la web municipal (www.alzira.es). 

Les titulacions acadèmiques, les bases, la documentació a aportar, les sol·licituds, etc. es poden consultar en www.idea-alzira.com i en la pàgina web www.alzira.es.