COMUNICAT SOBRE EL MONÒLIT DEL PASSEIG FLUVIAL

Ateses les diferents informacions publicades respecte dels errors en la placa del monòlit ubicat en el Passeig Fluvial i, una vegada contrastada la informació amb els diferents departaments municipals encarregats d’este, manifestem que: 

-El Servei Alzireny de Promoció i Ús del Valencià (SERVAL), va realitzar les correccions oportunes al text original, realitzat per l’Oficina Tècnica. 

-El text supervisat pel tècnic lingüístic de l’Ajuntament d’Alzira és el que s’envià a l’empresa encarregada de realitzar la placa de marbre i picar en esta l’esmentat text.

-L’empresa, al transcriure’l en la placa, provocà els errors existents.

-Una vegada detectats els errors en col·locar l’obra, des de l’Ajuntament d’Alzira s’insta l’empresa a esmenar-los de forma immediata, ja que esta va assumir el seu error.

-És en eixe mateix moment quan s’inicià el procés de correcció, però és un procés complex, que porta el seu temps, i és en estos moments quan està a punt de finalitzar el treball.

-Des de l’Ajuntament d’Alzira defenem la professionalitat dels tècnics municipals, tant del servei lingüístic com del servei tècnic. 

-Amb independència del lamentable error, del qual es va assumir la correcció per part de l’empresa, des de l’Ajuntament d’Alzira no volem que es danye ni perjudique la imatge d’un autònom. 

-Com a responsables últims, demanem disculpes pel fet succeït, i lamentem que alguns mitjans de comunicació no hagen contrastat amb l’Ajuntament la informació, ja que hagueren confirmat que el problema es troba en procés de solució. D’esta manera, no s’haguera danyat la imatge d’esta institució ni la de l’autònom en relació amb contractacions futures d’altres institucions.