Esta vesprada es desvelaran els noms dels guanyadors del I Concurs de Fotografia Digital d’Alzira

 
  • Serà a les 19 hores, en la Casa de la Cultura

Esta vesprada, a les 19 hores, en la Casa de la Cultura, es desvelaran els noms dels guanyadors del I Concurs de Fotografia Digital d’Alzira. El concurs, amb el lema “Dia Internacional de la Terra”, està dirigit a alumnes d’ESO, Formació Professional Bàsica, Batxillerat i cicles Mitjà i Superior de Formació Professional. 

Este concurs, que se celebra per primera vegada a Alzira, va nàixer a proposta dels alumnes del Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes d’Alzira, que van manifestar el seu interés per participar en concursos diferents, innovadors i de la mà de les noves tecnologies. A partir d’este suggeriment, i seguint la premissa del Pla d’Infància d’escoltar i materialitzar les propostes dels més jóvens d’Alzira, va nàixer este concurs.

La regidora d’Educació i Infància, Anabel Juárez, ha destacat: “El I Concurs de Fotografia Digital ha tingut molt bona acollida en la població escolar d’Alzira, i esta vesprada es desvelarà el nom dels guanyadors. Esta proposta, que va nàixer del Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes, és una mostra que els suggeriments, propostes i opinions que els més menuts realitzen en este Consell es fan realitat”.

Totes les fotografies participants del concurs s’exposaran en la Sala III de la Casa de la Cultura, i els visitants podran triar la seua preferida. Així mateix, s’exposaran diverses fotografies d’autors i autores d’Alzira que, encara que no han participat del concurs per no complir els requisits de les bases, han volgut mostrar la seua visió sobre el  Dia Internacional de la Mare Terra.