La Policia Local d’Alzira realitza sis detencions durant el pont del 1r de Maig

 

La Policia Local d’Alzira va detindre, la matinada del dilluns passat, dos barons de nacionalitat estrangera pels presumptes delictes de robatori amb força i falsedat documental.

 Els agents es trobaven patrullant en la zona del polígon industrial annex a la CV-42, quan als voltants de les instal·lacions de la ITV, van sorprendre un individu quan eixia d’una nau a través d’un forat practicat per a accedir-hi. Així mateix, van interceptar un vehicle conduït per un altre individu, el qual portava plaques de matrícules que corresponien a un altre turisme de la mateixa marca i model. Se’ls van confiscar guants, tornavisos i alicates, així com les plaques de matrícules pertanyents al vehicle intervingut, el qual es trobava, a més, en situació irregular: no tenia assegurança, ni la ITV passada, i, a més, estava donat de baixa temporal.

Estes dos detencions s’unixen a les quatre practicades des de la vesprada de dijous passat, amb motiu de violència de gènere. Tres barons, dos de nacionalitat estrangera i un d’espanyola, i una dona de nacionalitat espanyola van ser detinguts per presumptes maltractaments.

El regidor de Policia Local, Eliseo Candela, ha destacat: “Vull felicitar públicament els agents de la Policia Local d’Alzira pel bon treball realitzat durant estos dies. A la detenció de dos persones que anaven a perpetrar un robatori, se suma la de quatre persones per presumptes maltractaments. Com sempre, col·laborem amb qualsevol comesa, ja no tan sols en la gestió del trànsit, que és el que pròpiament ocupa la Policia Local, sinó amb qualsevol servici que considerem que és necessari per a mantindre la seguretat a la localitat”.