Esta setmana han començat a instal·lar-se els panells corporatius i d’expressió lliure

L’Ajuntament d’Alzira ha iniciat, esta setmana, la instal·lació dels panells corporatius i d’expressió lliure per diferents zones de la localitat.

En total, s’instal·laran quatre panells corporatius. El primer d’ells ja s’ha instal·lat en l’entrada de l’edifici de Benestar Social i de l’OAC, situat en el carrer Rambla, s/n. Respecte dels panells d’expressió lliure, destinats a la ciutadania per tal que puga exposar els seus anuncis, etc., se n’instal·laran un total de 27. Esta setmana se’n col·locaran quatre, un en la plaça Major, un altre en l’entrada de l’edifici de Benestar Social i de l’OAC, un altre en el parc Pere Crespí i l’altre en el carrer Mare de Déu de la Murta, al costat de la fatxada del Camp d’Esports Venècia.

La regidora de Servicis Públics, Lola Ortega, ha manifestat: “Esta setmana hem iniciat la instal·lació tant dels panells corporatius com dels d’expressió lliure. La col·locació es farà de manera progressiva, ja que cal estudiar bé les ubicacions per a mantindre l’accessibilitat dels vianants. A poc a poc, s’instal·laran els 31 panells per tota la ciutat. També pretenem amb esta actuació que Alzira estiga neta de cartells a les parets, ja que ara hi haurà un espai destinat per a això”.

 IMG 2153