El concurs d’Instagram de Setmana Santa organitzat per l’Ajuntament d’Alzira ja té guanyadors

El jurat del Concurs d’Instagram de Setmana Santa, organitzat per l’Ajuntament d’Alzira, s’ha reunit per a decidir les tres fotos guanyadores dels tres premis del concurs. De les 989 fotos que hi han participat, se n’han seleccionat 20 i, d’estes, les tres fotos guanyadores.

Del 27 de març al 7 d’abril, les persones que han volgut participar del concurs han pujat les seues fotos relacionades amb la celebració de la Setmana Santa d’Alzira a l’aplicació mòbil d’Instagram amb l’etiqueta #setmanasantaalzira15. 

Les fotos guanyadores han sigut la de l’usuari d’IG @cach10, amb el primer premi, guanyador d’un smartphone; la foto de l’usuari @miguelfotos97, amb el segon premi, guanyador d’una tablet. El tercer premi ha sigut per a la foto de @legend4rio, guanyador d’una càmera digital. A més, s’ha concedit una Menció Especial per a la fotografia de @eduardaoun. 

La regidora de Comunicació, Ana Alarcón, ha destacat: “Després de l’èxit del concurs d’IG de Falles, organitzem el de Setmana Santa amb la mateixa il·lusió i el resultat també ha sigut molt satisfactori. Prop de 1.000 fotos hi han participat, amb un gran nivell en les fotografies presentades. Felicite els guanyadors i a tots aquells que han participat en el concurs”.

Per mitjà d’este concurs, s’ha volgut que els participants plasmaren en imatges el desenrotllament de la celebració de la Setmana Santa, i també fomentar la participació i col·laboració de la perspectiva subjectiva, diferenciada i especial de cada participant que, amb la seua visió, aporta un document gràfic de valor inestimable.

1premi Insta Setmana