L’Ajuntament d’Alzira denominarà les dos pistes multiusos del Fontana Mogort Juan Beteta i Vicente López

En homenatge als dos àrbitres alzirenys

En el ple municipal, celebrat ahir a la vesprada, es va decidir per unanimitat denominar les dos pistes multiusos del recinte poliesportiu Fontana Mogort amb el nom de “Juan Beteta Dolz” i “Vicente López García”, en homenatge a estos dos àrbitres alzirenys de Futbol Sala, en l’any que es commemora el XXX aniversari del club esportiu Alzira Futbol Sala. La iniciativa va sorgir del regidor d’Esports, José Andrés Hernández, i tota la Corporació municipal va donar suport a la proposta.

L’Alzira Futbol Sala és un club amb una àmplia trajectòria en la localitat. En este esport, són molt destacats els àrbitres alzirenys Juan Beteta i Vicente López. Recordem que a Beteta se li va concedir, al desembre passat, la Insígnia d’Or de la Ciutat en la modalitat esportiva. Tant Beteta com López tenen una trajectòria esportiva semblant, i han arbitrat en la Divisió d’Honor de la lliga nacional durant una dècada, així com en finals de lliga, competicions internacionals, i inclús han arreplegat reconeixements com a millors àrbitres de la màxima divisió d’esta disciplina durant algunes temporades.

Hernández ha destacat: “Creiem que és de justícia reconéixer el treball realitzat per estos dos àrbitres de futbol sala, que han portat el nom d’Alzira per tots els llocs del món en què han arbitrat. És un reconeixement al seu treball en esta modalitat esportiva el fet de posar el seu nom a les dos pistes que conformen el Poliesportiu Fontana Mogort. Alzira és bressol de grans esportistes en diferents modalitats esportives, i això sempre és un gran honor i un fet que ens plena d’orgull. Per això, és necessari també tornar-los tot el que fan per la seua ciutat”.