Dilluns, 2 de març, comença la campanya «Canviem sancions per menjar»

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Pública municipal, posarà en marxa, durant el mes de març, la campanya titulada “Canviem sancions per menjar”.

El regidor de Cultura, Carlos Correal, ha destacat: “Esta és la tercera edició d’esta campanya, que ha tingut molt bons resultats les edicions anteriors. Pretenem que pel fet de ser una campanya solidàriam la gent s’anime a tornar aquells llibres dels quals hagen demorat la devolució. Recordem que les sancions que s’imposen per no tornar un llibre no són econòmiques, sinó que impossibiliten poder traure llibres de qualsevol de les biblioteques distribuïdes en la Xarxa de Biblioteques Públiques Municipals de la Conselleria de Cultura”. Correal ha conclòs: “Anime la ciutadania a participar i a col·laborar en esta campanya, en la qual pot participar qualsevol persona que tinga a bé col·laborar amb Creu Roja”. 

La Biblioteca Pública municipal eliminarà la sanció a les persones usuàries que tornen els llibres amb retard. A canvi, han de portar aliments no peribles per a ajudar les famílies necessitades de la localitat. Creu Roja serà l’encarregada de distribuir els aliments.