Sergio Dalma ja ha venut prop de 600 entrades per al concert a Alzira

 
Les entrades per al concert de Sergio Dalma en el Gran Teatre d’Alzira del pròxim 22 de març es van posar a la venda dijous passat, 12 de febrer, a les 19:30 hores. Hui, només cinc dies després, ja s’han venut prop de 600 entrades. 

Els interessats a adquirir les entrades que queden fins a completar l’aforament poden fer-ho en la taquilla del Gran Teatre, dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores, o a través de www.instanticket.es. Les entrades per al pati de butaques i llotges són a 30 euros, per al primer pis a 25 euros i per als laterals a 20. Cal destacar que sempre es reserven 40 entrades per a vendre en taquilla el mateix dia del concert, com estipula la llei.

Tour Cadore 33” recorrerà les principals ciutats del país, entre elles Alzira, oferint al públic este nou treball i part d’eixes cançons amb què al llarg dels seus 25 anys de carrera Sergio Dalma ha conformat el seu viatge.

Sergio Dalma. “Cadore 33”

Al llarg dels quasi 25 anys que Sergio Dalma porta en la música, ha sigut capaç de conduir la seua veu per sendes que han sabut connectar amb els sentiments de tot Espanya, en un viatge ple de cançons, sentiments i molta emoció.  Per a “Cadore 33”, el disc número 16 de la seua carrera, ha tingut mes quilòmetres que mai per a trobar les 11 composicions perfectes que li donarien forma.

Via Dalma i Via Dalma II han ocupat quasi quatre anys de la seua vida, disfrutant d’un èxit que li ha donat molt de temps per a buscar, de la mateixa manera que van col·locar el llistó molt alt. Al marge de l’èxit, els centenars de concerts i les més de 500.000 còpies venudes en estos temps només d’eixos dos discos, Dalma va aconseguir un poc més important encara: crear unes versions que va fer seues de tal manera que, en uns quants països llatinoamericans, va haver-hi qui va creure que eren temes propis. Així que, sense perdre de vista l’espill retrovisor, va buscar i buscar fins que va trobar els temes que necessitaven el seu filtre propi, la seua gola, per a donar-los el seu segell inconfusible.

Tot el que li ha passat de bo a Sergio Dalma en els últims anys, un artista únic en el panorama musical espanyol, s’ha gestat en Cadore 33, la direcció de l’estudi de gravació a Milà que va estrenar amb la gravació de Via Dalma i on ha gravat els seus tres últims discos, exactament els tres en què ha viatjat de la mà del productor italià Claudio Guidetti. En Cadore 33,  Sergio Dalma ha fabricat el disc perfecte, que reunix tot el que porta a l’esquena, tot allò que s’ha fet fins ara, amb allò que s’ha aprés en estos viatges recents. 

Fins a eixe moment que les cançons arriben al públic, Sergio Dalma no es cansa de conduir. I sempre ho fa per a repostar, perquè la carretera seguix ací davant. Ara és el moment que milers de persones seguisquen els seus passos i descobrisquen els paisatges d’este disc mentres conduïxen les seues pròpies vides. Justament el que fa sentir-se ple un Sergio Dalma que, amb Cadore 33, confirma una vegada més que no perd mai el sentit de l’orientació per a arribar al destí al qual vol arribar.