La fiscal delegada de Menors de la Comunitat Valenciana s’ha reunit a Alzira amb els equips directius dels centres educatius de tota la comarca

 

La Casa de la Cultura d’Alzira ha acollit, este matí, una reunió de la fiscal delegada de Menors de la Comunitat Valenciana, Gema García, amb els equips directius dels centres educatius d’Infantil i Primària, tant públics com concertats, de tota la comarca de la Ribera.

Una reunió organitzada pel Cefire Xàtiva i en la qual ha col·laborat la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alzira. A l’acte també han assistit el director del Cefire Xàtiva, Antonio Pérez, i la regidora d’Educació, Anabel Juárez.

Juárez ha manifestat: “Estes reunions sempre són importants, ja que donen l’oportunitat de preguntar directament a la fiscal aquells dubtes o qüestions que es plantegen en els diferents centres educatius en determinats casos i saber quin és el procediment respecte d’això. Agraïsc que hagen pensat en Alzira per a realitzar esta reunió. Sempre estarem oberts a col·laborar en qualsevol iniciativa que considerem beneficiosa per als centres educatius”.

En esta reunió, els directors convocats han pogut fer directament preguntes a la fiscal i resoldre els seus dubtes respecte dels temes relacionats amb menors.

 20150211 133338