L’Ajuntament d’Alzira ha concedit fins ara 312 ajudes assistencials de menjador

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Educació, ha concedit fins ara un total de 312 ajudes assistencials de menjador per al curs escolar 2014/2015, per un import de 126.355,56€. 

Recordem que, el mes de novembre passat, es va aprovar la concessió inicial de 255 ajudes assistencials de menjador i es deixava la possibilitat de poder incorporar nous casos que necessitaren d’estes ajudes. 

La regidora d’Educació, Anabel Juárez, ha destacat: “Sempre estem oberts a poder ampliar estes ajudes, que considerem necessàries perquè molts pares i mares puguen conciliar la seua vida laboral i familiar. D’ací que, encara que sempre aprovem unes ajudes inicials, s’amplien conforme va passant el curs i es veuen les necessitats dels alumnes i de les seues famílies. Estes 57 ajudes de més són, majoritàriament, casos extraordinaris que des de Serveis Socials ens han transmés i hem considerat necessari ampliar per a poder arribar a estes famílies. A hores d’ara, hem entregat 312 ajudes amb un import de més de 125.000 euros; una dada important que reflectix la nostra aposta per estes ajudes i pels més menuts de la localitat”.

Cal destacar que, des del curs passat, la Conselleria d’Educació cobrix, quant a beques de menjador es referix, tant els centres públics com els concertats. Són beneficiaris d’estes beques al 100% els sol·licitants que hagen obtingut 20 o 19 punts en el barem aplicable segons la Resolució de 18 de juny. Els sol·licitants que hagen obtingut 18, 17, 16 o 15 punts en el barem aplicable segons la mencionada resolució, seran beneficiaris del 70% de l’ajuda.

Per a intentar arribar a un nombre més gran d’alumnes, l’Ajuntament d’Alzira entrega les seues ajudes assistencials de menjador a tots els sol·licitants que hagen obtingut 14, 13 i 12 punts en el barem aplicable segons l’Orde 48/2014, de 18 de juny. A més, també s’ajuda aquells casos extraordinaris segons informe dels Serveis Socials. Van dirigides als alumnes del segon cicle d’Educació Infantil, així com als d’Educació Primària, tant dels centres públics com dels concertats.