L’Ajuntament d’Alzira convoca les ajudes municipals destinades a les associacions de veïns per a 2015

 

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Participació Ciutadana, ha convocat un any més les bases per a la concessió d’ajudes destinades a les associacions de veïns d’Alzira. Poden sol·licitar estes ajudes les associacions de veïns inscrites en el Registre municipal d’Associacions de l’Ajuntament i que estiguen reconegudes oficialment pels organismes públics competents.

La regidora de Participació Ciutadana, Ana Alarcón, ha destacat: “Un any més, convoquem estes ajudes a què es poden presentar les diferents associacions de veïns de la localitat que complisquen els requisits, per a intentar ajudar-los en el desenrotllament de les activitats que realitzen. Esperem que totes elles presenten sol·licitud i puguen acollir-se a estes. Com és habitual, no deixem de banda els nostres veïns ni les associacions que els representen, i continuem treballant per i per a ells”.

Es considera subvencionable la realització de les activitats següents, per a l’any 2015:

-Projecte d’activitats ordinàries programades amb detall d’assumpte o concepte.

-Manteniment i equipament

-Realitat social (gastos originats per l’atenció a la diversitat del barri, assessorament a la ciutadania, etc.)

-Nombre de socis inscrits en l’associació en quantitat superior a 50.

Les sol·licituds podran presentar-se des de hui, dimarts 3 de febrer, fins al dimecres 25 de febrer en el Registre d’Entrada de l’Ajuntament, o en qualsevol dels llocs que establix la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

Per a qualsevol dubte o més informació respecte d’això cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament d’Alzira al telèfon 96 245 92 58 o enviar un correu electrònic a ajuntament@alzira.es.