La Insígnia de la Igualtat d’enguany s’atorgarà a les dones que formen part del Cos de la Policia Local

L’Ajuntament d’Alzira, després de la reunió de la COPIM (Comissió Interdepartamental per a la Política d’Igualtat Municipal) que aglutina tots els departaments del Consistori, el mes de desembre passat, ha decidit per unanimitat concedir la Insígnia de la Igualtat d’Alzira de 2015 a les dones que formen part del Cos de la Policia Local d’Alzira.  

Esta Insígnia s’atorga des de l’any 2006 a una dona, un home, una associació o una institució que per la seua trajectòria haja destacat pel foment de la igualtat entre dones i hòmens, per la lluita per les discriminacions per motiu de sexe, per promoure la participació de les dones en qualsevol àmbit o per la seua notable aportació en l’eradicació d’estereotips de gènere i, en definitiva, per haver contribuït de manera destacada en la construcció d’un món més igualitari.

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Chelo Martínez, ha destacat: “Considerem que és molt encertada la decisió de la COPIM, de decidir per unanimitat imposar enguany la Insígnia de la Igualtat a les dones que formen part de la Policia Local d’Alzira, un total de 12. Des de la primera fins a l’última han contribuït a eradicar els estereotips sexistes en un sector professional majoritàriament masculí. La meua més sincera enhorabona a totes elles”.

L’acte d’entrega de la Insígnia de la Igualtat tindrà lloc el dimecres. 4 de març, dins dels actes commemoratius programats al voltant del Dia Internacional de la Dona.