L’Ajuntament d’Alzira millora els parterres de la plaça de Cartonatges

 

L’Ajuntament d’Alzira ha millorat quatre parterres ubicats en la plaça de Cartonatges, uns treballs que s’emmarquen dins de les actuacions incloses en el contracte anual que té subscrit el Consistori amb l’empresa concessionària de parcs i jardins, i que ja s’han finalitzat.

En este cas, s’ha dut a terme la reposició de malls i la renovació del sistema de reg, que estava molt deteriorat a causa del vandalisme. S’han plantat plantes enfiladisses i que entapissen el sòl, en concret, buguenvíl·lies, i també s’ha incorporat malla antiherbes. Finalment, el triturat de les restes de poda dels arbres, que es realitza en les últimes setmanes, s’està incorporant com a coberta a estos parterres, completant-se l’actuació prevista.

La regidora de Servicis Públics, Lola Ortega, ha destacat: “Ja s’han finalitzat els treballs de millora en diferents parterres d’esta plaça, la de Cartonatges, que es feien necessaris i que eren una demanda per part del veïnat de la zona. La reposició de malls i les actuacions a xicoteta escala es realitzen de manera contínua, per a millorar les condicions de les zones verdes i fer-les més agradables.”

 CIMG5868