52 expositors es donaran cita en “Expokaki i altres alternatives de cultiu” a partir d’este divendres

La inauguració serà a les 18 hores

Se celebra els dies 23, 24 i 25 de gener en el recinte firal

Hi haurà un espai d’expositors, un altre de conferències i un tercer d’exposició de maquinària 

Expokaki i altres alternatives de cultiu” arriba a Alzira este divendres, 23 de gener, en el recinte firal. A partir de les 18 hores, s’obrirà al públic perquè totes aquelles persones interessades pel caqui i altres cultius alternatius puguen visitar-la; tant el divendres, de 18 a 21 hores, i el dissabte 24, de 9:30 a 21 hores, com el diumenge 25, de 9:30 a 15 hores. Un total de 52 expositors es donaran cita en Expokaki, en un recinte de prop de 1.000 m2.

El regidor d’Agricultura, Enrique Montalvá, ha destacat: “Estem ja en el compte arrere d’Expokaki i altres alternatives de cultiu, i les expectatives no poden ser més bones. 52 expositors es donaran cita en el recinte firal per a mostrar la seua oferta respecte d’això. Expokaki vol ser una ferramenta útil per al sector. Per a això, en els diferents expositors estaran representats tots els sectors productius, des d’envasos, planteristes, maquinària pesada, maquinària menuda, empreses de fitosanitaris i de conservació de fruita, fins a maquinària per a treballar en magatzem i associacions agràries, entre altres. Anime a tota la ciutadania d’Alzira i de la comarca a visitar els diferents espais de la fira, que de segur són del seu interés”. 

A més dels expositors i l’exposició de maquinària, també hi haurà cabuda per a les conferències. Es duran a terme en una carpa de més de 200 m2. El dissabte, 24 de gener, el programa de les conferències és el següent:

De 10 a 10:30 hores. “Presentació de la nova aplicació d’herbicides per a caquis”, per Geno Pulverizadores.

De 10:30 a 11 hores. Pausa-café oferida per UPL.

D’11 a 13 hores. “Com optimitzar la poda en caquis”, per Emilio Mataix, creador de la poda Mataix.

De 16 a 17:30 hores. “Cultiu del nabiu i possibilitats d’adaptació als nostres camps”, per Juan Carlos Calvo (Planasa).

De 18 a 19 hores. “Processos de negoci integrats amb traçabilitat”, per Aserti. Programari de traçabilitat agrícola-garantia de seguretat alimentària.

De 19:30 a 20:30 hores. “Eutetranychus i plagues del caqui”, per Ferran García de l’Institut Agroprofesional Mediterrani-UPV.

El diumenge, 25 de gener, l’horari de la fira serà de 9:30 a 15 hores. Les conferències que es duran a terme són les següents:

De 10 a 11:30 hores. “El cultiu del kiwi i les seues possibilitats d’implantació en els nostres camps”, a càrrec de Jorge Martínez.

De 12 a 13:30 hores. Serà el torn de Juan José Bas, de Naranjasyfrutas.com, que parlarà de “Com rebre el nombre més gran d’ofertes per a la venda de collites i caquis”.

 
CARTEL EXPOKAKI