Ja estan a la venda les entrades individuals per als espectacles inclosos en l’abonament teatral del primer trimestre de 2015

A partir de hui dijous, 8 de gener, es poden comprar les entrades individuals per als cinc espectacles que estan inclosos dins de l’abonament teatral del primer trimestre de 2015. Les entrades es poden adquirir en la taquilla del Gran Teatre, els dimarts i dijous de 19:30 a 21 hores, i a través d’Instanticket: per telèfon al 902 444 300 o a través de la pàgina web www.instanticket.es. 

Els espectacles que entren en l’abonament teatral, per als quals ja es poden comprar les entrades individuals, són els següents:

Divendres, 16 de gener, a les 20:30 hores en el Gran Teatre, Arden Producciones presenta Matar al rey, un thriller medieval en la Castella del segle XV. Un espectacle en castellà, dirigit a jóvens i a adults, amb un preu de 8 euros i de 6 euros l’entrada reduïda.

Divendres 30 de gener, a les 20:30 hores, en el Gran Teatre, el Ballet Clàssic de València presenta La princesa i el llaüt. Espectacle de ballet clàssic, l’entrada és a 8 euros, a 6 euros la reduïda. 

Divendres 13 de febrer, a les 20:30 hores, en el Gran Teatre, Gran Shop presenta Fumaos. Hablemos de hierba. Comèdia en castellà, dirigida a jóvens i adults. L’entrada és a 8 euros, a 6 euros la reduïda. 

Divendres, 27 de febrer, a les 20:30 hores, en el Gran Teatre, Tentación Espectáculos presenta En el estanque dorado. Comèdia dirigida a jóvens i adults. Les entrades són a 15 euros en el pati de butaques i llotges (12 euros les reduïdes), 12 euros en el primer pis (10 euros les reduïdes) i 10 euros en els laterals (8 euros les reduïdes).

Divendres 6 de desembre, a les 20:30 hores en el Gran Teatre, la Belloch Teatro presenta Verano en diciembre. Nominada com a espectacle revelació en els Premis Max 2014, és una comèdia dramàtica dirigida a jóvens i adults. Les entrades són a 8 euros, a 6 euros la reduïda.