Alzira programa diferents activitats culturals per Nadal

L’Ajuntament d’Alzira ha programat diferents activitats culturals per a les festes de Nadal, que passen per cine, concerts, teatre i exposicions, entre altres.

El cine, que tindrà lloc en la Casa de la Cultura, comença esta nit. A les 20 i 23 hores, es projectarà Joven y Bonita (VO). L’entrada és a 3 euros, a 2 euros la reduïda. El dimarts 23 de desembre, a les 18 hores, es projectarà Piratas!, l’entrada és a 2 euros, a benefici d’ADISPAC. El dissabte, 27 de desembre, a les 18 hores, es projectarà Nocturna, l’entrada és a 2 euros i és a benefici d’ADISPAC. El divendres, 2 de gener, tindrà lloc l’última de les projeccions a les 18 hores. La pel·lícula serà Frankenweenie. L’entrada serà també a 2 euros, a benefici d’ADISPAC.

Respecte als concerts, que tindran lloc en el Gran Teatre, el primer d’ells serà el dimarts, 23 de desembre, a les 19 hores. Serà un concert de les diferents agrupacions corals de la Societat Musical d’Alzira, “Retaule de Nadal”. L’entrada és lliure. El dissabte, 27 de desembre, se celebra el Concert Extraordinari de Nadal per la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira. L’entrada és lliure. El diumenge, 28 de desembre, a les 12 hores, se celebrarà un concert de l’Orquestra Simfònica de la Ribera. Les entrades són a 3 euros, a 2 euros la reduïda.

El teatre és sobretot dirigit als més menuts i les representacions tindran lloc en el Gran Teatre. El diumenge, 21 de desembre, a les 19 hores, Saga Producciones presenta Alícia, un espectacle musical en valencià. L’entrada és a 3 euros. El dimarts, 30 de desembre, a les 19 hores, SINDI Producciones presenta La varita mágica, un espectacle musical en castellà. L’entrada és a 5 euros. El dissabte, 3 de gener, a les 19 hores, Romanç Teatre presenta Cor de Mel, un espectacle musical en valencià. L’entrada és a 3 euros.

Respecte a les exposicions, la Casa de la Cultura acull el Betlem municipal fins a la primera setmana de gener, i l’exposició que es va inaugurar ahir mateix, “Ripollés i Alzira”. 

L’arreplega de les cartes dels patges de Ses Majestats els Reis d’Orient serà en la Casa de la Cultura, el diumenge 28 de desembre, d’11:30 a 13:30 hores; el divendres, 2 de gener, de 19:30 a 21 hores i el diumenge, 4 de gener, de 11:30 a 13:30 hores.

La cavalcada de Reis serà el dilluns, 5 de gener, a les 18:30 hores, amb el recorregut habitual. L’eixida serà des de l’avinguda del Parc.