Ferreteria Mengual guanya el XIV Concurs d’Aparadorisme d’Alzira

  • L’Ajuntament repartix un total de 2.850 euros en premis
  • Anit es van desvelar els noms dels diferents premiats en la XIV edició del Concurs d’Aparadorisme d’Alzira, concurs en què han participat 78 comerços. 

El regidor de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, José Luis Palacios, ha manifestat: “Sempre són importants este tipus de concursos que, a més d’ambientar els comerços de cara al Nadal, tenen un premi a l’esforç realitzat. Enguany hem batut el rècord de participació amb 78 comerços, per això ens sentim més que satisfets”. Palacios ha afegit: “Cal destacar l’animació comercial que desplegarem des de l’Ajuntament d’Alzira ara en festes i que, junt amb la Shopping Night i la subvenció a aquells comerços que contracten treballadors en festes, són accions que pretenen fomentar i dinamitzar el xicotet comerç”.

Ferreteria Mengual es va alçar amb el primer premi, dotat amb 1.000 euros i diploma. El segon premi, de 500 euros i diploma, va ser per a Llunàtica, i el tercer, amb 300 euros i diploma, per a Lipotherm Center.

Els cinc accèssit van ser per a Nòvies, Carnisseria C’Arnau, Foto Raül Calabuig, Artidansa i Joyería Gregori. Els premiats es van emportar 150 euros cada un i un diploma. El premi d’Enginy se l’emportà Ferreteria Iñigo SCP, i el de Gràcia, Agustín Fotógrafo. Ambdós es van emportar 150 euros i un diploma.

El pagament dels premis es va efectuar per mitjà de l’entrega de la Targeta d’Alzira, que pot fer-se efectiva en qualsevol dels comerços d’Alzira adherits a este sistema de pagament.

 FERRETERIA MENGUAL